Сьогодні вночі під ворожим вогнем опинився центр міста Селидового на Донеччині. Про це повідомляють у Селидівській міській військовій адміністрації.

«5 грудня орієнтовно о 01:00 стався ворожий ракетний обстріл 4 ракетами С-300 міста Селидове», – йдеться в повідомленні.

У міській адміністрації зазначають, що внаслідок обстрілу пошкоджено чотири багатоповерхових будинки, сім адміністративних будівель, чотири приватних легкових автомобілі. Загиблих та постраждалих немає.

Ведуться роботи з ліквідації наслідків обстрілу.

Як повідомили у ГУ ДСНС України в Донецькій області, внаслідок влучання снаряда в будівлю одного із навчальних закладів Селидового виникла пожежа. На місці події працювали рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння на площі 40 кв. м.


Інформація про загиблих та травмованих не надходила. До ліквідації пожежі залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

«Унаслідок нічного удару армії рф по місту зруйновано п’ятиповерхову будівлю навчального закладу, 2 приватних підприємства та багатоквартирний будинок», – повідомляють у ДСНС.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 20 на 21 листопада росіяни вдарили двома ракетами С-300 по Селидівській центральній міській лікарні. Унаслідок обстрілу три людини загинули, отримали поранення вісім людей: пацієнти та співробітники медзакладу. У лікарняному містечку частково зруйновані дві будівлі.

Також уночі з 29 на 30 листопада окупанти обстріляли ракетами С-300 Покровськ, Мирноград та Новогродівку. У Новогродівці з-під завалів житлової триповерхівки дістали тіла трьох людей, серед яких восьмирічна дівчинка – її батьків досі шукають.