У місті Селидове при розборі завалів центральної міської лікарні знайдено ще одне тіло загиблого. Кількість жертв російського обстрілу збільшилася до трьох. Про це повідомляють у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

«З-під завалів будівлі лікарні вилучено ще одне тіло. Всього внаслідок ракетного удару загинуло три особи. Аварійно-рятувальні роботи завершено», – йдеться у повідомленні ДСНС.

Зазначається, що рятувальники розібрали понад 170 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

Нагадаємо, вночі з 20 на 21 листопада росіяни вдарили двома ракетами С-300 по Селидівській центральній міській лікарні. Учора було відомо про одного загиблого, сьогодні вранці рятувальники повідомили, що дістали з-під завалів ще одне тіло. Отримали поранення вісім людей: пацієнти та співробітники медзакладу. У лікарняному містечку частково зруйновані дві будівлі. Робота лікарні продовжується в позаштатному режимі. Пацієнтів перевели на амбулаторне лікування чи до медичних закладів сусідніх міст Донецької області.

Тієї ж ночі ворог обстріляв ракетами С-300 шахту «Котляревська» в селі Михайлівка Новогродівської громади. Загинув один співробітник – житель Новогродівки 1960 року народження.