У Селидовому триває рятувальна операція після нічного обстрілу міської лікарні. Станом на 13:00 кількість постраждалих не змінилась. Під завалами ще можуть перебувати люди – повідомляють у поліції Донецької області.

«20 листопада, близько 23:30, окупанти двома ракетами С-300 поцілили по лікарні міста Селидове. Внаслідок обстрілу відбулось часткове руйнування двох будівель. На місце події прибули поліцейські-парамедики, які евакуйовували пацієнтів і медперсонал, а також надавали допомогу постраждалим», повідомляють у поліції.

Наразі відомо про одну загиблу людину та 8 поранених у медзакладі, серед них – працівники та пацієнти лікарні. Ще одна цивільна особа загинула внаслідок атаки на територію шахти в селі Михайлівка Новогродівської громади.

За зібраними поліцією матеріалами розпочато досудове розслідування. Правова кваліфікація воєнного злочину рф – порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли лікарню в Селидовому. Також під вогонь окупантів потрапила шахта «Котляревська» у Новогродівській громаді.