У результаті ворожої атаки сьогодні вночі зазнали пошкоджень лікарня та шахта на території Донецької області. Про це повідомляється у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

«Руйнувань та пошкоджень зазнали Центральна міська лікарня в місті Селидове Донецької області, будівля шахти «Котляревська» та інша цивільна інфраструктура», – повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Наслідки нічного обстрілу показали в Селидівскій міській військовій адміністрації.

«Уночі 20 листопада рашисти атакували 2 ракетами С-300 місто Селидове. Під ударом опинилася Селидівська центральна міська лікарня, 3 будівлі значно пошкоджені», – йдеться в повідомленні.

У Селидівській МВА також зазначили, що внаслідок обстрілу постраждалі 7 хворих. Вони знаходяться в задовільному стані, всім надано необхідну медичну допомогу.

Деталі удару по території шахти «Котляревська» повідомив начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко.

«Уночі 20 листопада росіяни знову завдали масований удар по Новогродівській громаді – ракети С-300 влучили по території ВП «Шахта «Котляревська». На жаль, загинула одна людина», – повідомив Олександр Шевченко.

За його словами, загинув гірник, який під час атаки був на чергуванні та знаходився в цеху, – мешканець Новогродівки 1960 року народження.

У результаті обстрілу пошкоджено 7 будівель на території шахти, 14 легкових автомобілів, 5 автобусів, лінії електропередачі.

Раніше повідомлялося, що вночі на 19 листопада ворог обстріляв Новогродівку.