Слідчі провели упізнання тіла 8-річної дівчинки, яку дістали з-під завалів багатоквартирного будинку в Новогродівці. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Дитину знайшли під завалами сьогодні. Слідчі провели упізнання тіла. Бабуся підтвердила, що загибла – її онука», – повідомляють у поліції.

Наразі рятувальники спільно з кінологами поліції шукають під завалами батьків дитини. Пошукові роботи ведуться на місці обстрілу та ще на одній локації, куди складують будівельне сміття. Кінологи зі службовими собаками ретельно обстежують кожен уламок і кожен сантиметр території. Розчищати місця руйнувань допомагають місцеві волонтери.

Пошукова операція в Новогродівці триває вже п’яту добу. З її початку було переглянуто 504 тонни будівельного сміття. Наразі триває повторний огляд того, що залишилося від житлової будівлі.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Новогродівку вночі з 29 на 30 листопада. Ракета зруйнувала під’їзд триповерхового житлового будинку. Наразі відомо про трьох загиблих: чоловіків 55 та 62 років та 8-річної дівчинки. П’ятеро мирних мешканців: 13-річний хлопчик, 62-річний чоловік та три жінки віком 42, 58 та 63 роки – зазнали поранень.

У Новогродівській громаді оголошено триденну жалобу за загиблими мешканцями.