З-під завалів зруйнованої триповерхівки у Новогродівці дістали тіло 8-річної дівчинки. Про це повідомив начальник Новогродівської міської військової адміністрації Олександр Шевченко.

Таким чином, кількість жертв російського обстрілу зросла до трьох.

«У Новогродівці на місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок в центрі міста триває пошуково-рятувальна операція. Станом на ранок 4 грудня з-під завалів дістали тіло дівчинки. Батьків дитини, які, ймовірно, досі перебувають під завалами, не знайшли», – повідомив Олександр Шевченко.

Він також повідомив, що в Новогродівській громаді оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок обстрілу мешканцями. Жалоба триватиме від понеділка, 4 грудня, до середи, 6 грудня.

«Співчуття родинам і близьким загиблих. Вічна пам'ять невинним душам. Вічний біль, який ніколи не пробачимо росіянам», –  написав Олександр Шевченко.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Новогродівку вночі з 29 на 30 листопада. Ракета зруйнувала під’їзд триповерхового житлового будинку. П’ятеро мирних мешканців зазнали поранень: 13-річний хлопчик, 62-річний чоловік та три жінки віком 42, 58 та 63 роки. 30 листопада з-під завалів вилучили тіла двох загиблих: чоловіків 55 та 62 років. Під завалами також шукали сім’ю: 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку.