Станом на 16:00 у Новогродівці відомо про двох загиблих внаслідок обстрілу: з-під завалів триповерхівки дістали тіло ще одного чоловіка. Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Встановлено, що загиблим є 55-річний мешканець будинку. Рятувальна операція триває. Є ймовірність, що під завалами перебуває родина: 33-річна жінка, 38-річний чоловік та 8-річна дівчинка», – повідомляють у поліції.

Нагадаємо, ракетного удару по Новогродівці окупанти завдали сьогодні вночі, зруйновано під’їзд триповерхового будинку. Вранці було відомо про одного загиблого – 62-річного чоловіка. П’ятеро мирних мешканців зазнали поранень: 13-річний хлопчик, 62-річний чоловік та три жінки віком 42, 58 та 63 роки. Внаслідок ракетної атаки пошкоджені 2 багатоквартирних будинки, гаражі, автомобіль і будинок культури. На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники та інші профільні служби міста.

Раніше повідомлялося, що цієї ночі ворог також обстріляв Покровськ та Мирноград.

У Мирнограді пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі. Незначних пошкоджень зазнали 54 приватних та три двоповерхових будинки. Інформації про постраждалих не надходило.

У Покровську пошкоджені 15 приватних та 4 багатоквартирних будинки, дитячий заклад, відділ поліції, гаражі. Постраждали 5 осіб, зокрема три дитини, одній з яких – менше року.