Мирноград – одне з міст Покровського району, яке цієї ночі зазнало ворожого обстрілу. Вже вночі на місці прильоту працювали представники ДСНС та поліції. Сьогодні там, куди прилетіла ракета, підраховують збитки і документують пошкодження. Деталі дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

«Відбувся обстріл двома ракетами ЗРК «С-300». Зазнала пошкоджень адмінбудівля Мирноградського відділу поліції. Також зазнав пошкоджень службовий автотранспорт. Особовий склад на цей час перебував в укритті і не постраждав», – зазначив начальник ГУНП в Донецькій області Руслан Осипенко.

«Що стосується приватного сектору на прилеглій території, то зазнали незначних пошкоджень 54 приватних та три двоповерхових будинки», – повідомив начальник Мирноградської МВА Юрій Ключка.

Усі пошкодження документуються, мешканцям пошкоджених будинків будуть допомагати оформити документи на єВідновлення.

Комунальники одразу приступили до прибирання наслідків обстрілу, а в обід вже займались латанням покрівель.

Жоден мирноградець після нічного обстрілу не звернувся по допомогу в лікарню. Також ніхто не заявив про те, що йому потрібне інше житло.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що 29 листопада близько 23:30 ворог обстріляв міста Покровськ, Мирноград та Новогродівку ракетами С-300.