У Новогродівці другу добу триває пошуково-рятувальна операція на місці житлового будинку, куди вночі з 29 на 30 листопада влучила ворожа ракета. Учора з-під завалів дістали тіла двох чоловіків. Доля ще трьох людей, серед яких і дитина, залишається невідомою. На місці пошукових робіт побували журналісти ТК «Орбіта».

Під’їзд, куди влучила ракета, розібраний вже до підлоги в підвалі – залишилось розібрати конструкції зруйнованих сходів. Паралельно відпрацьовують другий варіант пошуку зниклих людей.

«Уже розглядаємо, що кудись вибуховою хвилею могло викинути з приміщення, дивимося поверхи вище», – розповів начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко.

Очільник громади зазначив, що за даними поліції, телефони всіх трьох членів сім’ї, яку шукають, перестали працювати в одну мить. Зараз майже все розбирають вручну, переглядаючи кожну цеглину і кожну деталь зруйнованих конструкцій.

«Немає слів – страшно знаходити дитячі іграшки і дитячі речі», – розповів Олександр, рятувальник із Маріуполя.

За свідченнями родичів та сусідів, родина, яку шукають, знаходилась вночі вдома.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що вночі з 29 на 30 листопада росіяни обстріляли ракетами С-300 Покровськ, Мирноград і Новогродівку.