11-річна дитина, яку команда швидкої допомоги «Лікарів без кордонів» доставила до Дніпра після  обстрілу Покровська 24 червня, перенесла операцію. Про це повідомили в міжнародній неурядовій організації «Лікарі без кордонів».

Повідомляється, що зараз дитина знаходиться у відділенні травматології на реабілітації, її стан поступово поліпшується. Інший пацієнт, чоловік 40 років, залишається у вкрай важкому стані в реанімації.

«У момент обстрілу Покровська я був у лікарні. Я почув перший вибух, він був не дуже гучний. Але через декілька хвилин обстріл відновився з більшою силою. Ми зрозуміли, що це неподалік. Пацієнти почали прибувати до лікарні. Кого привозила «швидка», кого – родичі або сусіди. Люди були з осколковими пораненнями, травмами нижніх кінцівок і м’яких тканин», – згадує події 24 червня менеджер медичних команд «Лікарів без кордонів» Хассан Ель-Кафарна.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня російські окупанти обстріляли Покровськ. Внаслідок обстрілу загинуло 5 та поранено понад 50 людей. Двох постраждалих доставили до Дніпра «Лікарі без кордонів». У Покровській КЛІЛ розповіли про стан поранених внаслідок обстрілу.

26 червня в Покровській громаді оголошено траур зв’язку із загибеллю мирних мешканців внаслідок обстрілу 24 червня.