У Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування продовжують надавати допомогу постраждалим внаслідок обстрілу Покровська 24 червня. Про це повідомила медична директорка зі стаціонарної роботи КНП «Покровська КЛІЛ» Вікторія Переяслова.

До Покровської КЛІЛ було направлено 45 постраждалих внаслідок вчорашньої атаки рф. Після обстрілу готелю «Дружба» це наймасовіший обстріл за кількістю поранених – зазначила Вікторія Переяслова.

Пацієнти у важкому стані були розміщені в хірургічному відділенні, де на сьогодні залишається 12 осіб. Один пацієнт перебуває у відділенні щелепно-лицьової хірургії, ще один – у неврологічному відділенні.

«Одна жінка в хірургічному відділенні знаходиться в дуже важкому стані. Інші пацієнти більш стабільні. Також троє пацієнтів були направлені до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Важкість стану різна, але всі вони потребували спеціалізованого лікування. І одна дитина була переведена до дитячої обласної лікарні. Як нам відомо – її вже прооперували», – розповіла Вікторія Переяслова.

Лікарі Покровської КЛІЛ висловлюють велику подяку Покровській міській лікарні за допомогу в прийомі та лікуванні поранених. Особливу вдячність висловлено організації «Лікарі без кордонів», яка активно долучилася до надання допомоги пораненим та їх транспортування до інших медзакладів.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня російські окупанти обстріляли Покровськ. Внаслідок обстрілу загинуло 5 та поранено понад 50 людей. Двох постраждалих доставили до Дніпра «Лікарі без кордонів».

В «Укрзалізниці» показали наслідки вчорашньої атаки на залізничну інфраструктуру в Покровську. 26 червня в Покровській громаді оголошено траур зв’язку із загибеллю мирних мешканців внаслідок обстрілу 24 червня.