Вже відомо про понад 50 поранених внаслідок ворожого обстрілу Покровська 24 червня, загинуло 5 мирних жителів. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Комісія проводить обстеження пошкоджених домівок та об’єктів комунальної власності. Попередньо відомо, що непридатні до проживання три приватних будинки, пошкоджені внаслідок вчорашньої атаки рф. На місці працюють екстрені служби, які обстежують аварійні будівлі та допомагають місцевим мешканцям.

«Сьогодні з 7 години ранку аварійні бригади усувають наслідків обстрілу. Розставлені контейнери для збору сміття. Багато людей задіяні в прибиранні території, відновленні проїзного стану дороги», – повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня російські окупанти обстріляли Покровськ, вбили та поранили мирних людей. В Укрзалізниці показали наслідки атаки на залізничну інфраструктуру в Покровську. 26 червня в Покровській громаді оголошено траур зв’язку із загибеллю мирних мешканців внаслідок обстрілу 24 червня.