Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу Покровська загинуло 5 цивільних людей. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«В результаті обстрілу постраждало всього 46 цивільних: 5 загинуло і 41 поранено. Серед поранених 4 дитини: хлопчик 12 років, дівчата 9, 11 та 13 років», – зазначив очільник Донеччини.

Крім цивільних, зазнали поранень троє поліцейських, які прибули на допомогу людям одразу після першого удару. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

За інформацією Донецької ОВА, в Покровську пошкоджено приватні будинки, шість автомобілів, зруйновано один приватний будинок. Комунальні служби Покровська очікують на дозвіл від екстрених служб, щоб обстежити пошкодження і підвезти матеріали для ліквідації наслідків обстрілу.

Після обстрілу до Покровської КЛІЛ були доставлені постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості, зокрема три дитини. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

«Пацієнти з легкими травмами після огляду лікарів та надання першої медичної допомоги були відправлені на амбулаторне лікування. Більш важкі – переведені до різних відділень КЛІЛ, зокрема до хірургічного, неврологічного та відділення лицевої хірургії», – зазначають у Покровській МВА.

Наразі медперсонал працює в посиленому режимі. До прийому постраждалих додатково долучилися хірурги з міської лікарні та медики благодійної організації «Лікарі без кордонів».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня росіяни двічі, з інтервалом у півгодини, вдарили по Покровську ракетами «Іскандер-М». Станом на 16:00 було відомо про 4 загиблих та 40 поранених цивільних.