Команда міжнародної неурядової організації «Лікарі без кордонів» долучилася до надання допомоги постраждалим внаслідок обстрілу Покровська 24 червня. Зокрема медики доставили до Дніпра двох важких пацієнтів. Про це повідомили в організації.

«Наша команда лікарів була на місці, щоб допомогти під час масового надходження поранених, а також в операційній медзакладу. Ми підтримали близько десятка важких випадків», – повідомляють «Лікарі без кордонів».

Також представники організації транспортували двох пацієнтів: 11-річну дитину з мінно-вибуховим пораненням нижньої кінцівки та 40-річного чоловіка без свідомості – з Покровська до Дніпра машиною швидкої допомоги для надання їм спеціалізованого лікування.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 червня росіяни двічі, з інтервалом у півгодини, вдарили по Покровську ракетами «Іскандер-М». Внаслідок обстрілу 5 людей загинуло, понад 40 отримали поранення. Постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування, де їм надали допомогу.