Сьогодні, 27 лютого, в Новогродівці попрощаються з подружжям Маковій, яке загинуло внаслідок російського обстрілу в листопаді минулого року. Про це повідомляють у Новогродівській міській військовій адміністрації.

«Відбудеться прощання з подружжям Маковій, життя якого водночас трагічно обірвалося у власній квартирі в ніч з 29 на 30 листопада 2023 року внаслідок влучання ворожої ракети в житловий будинок», – йдеться в повідомленні.

За результатами ДНК-експертиз фрагментів тіл, які виявили кінологи на місці російського обстрілу, встановлені особи загиблих: Олена Маковій 1990 року народження та Ігор Маковій 1985 року народження.


Їхню доньку Марійку Маковій, якій було лише 8 років, провели в останню путь наприкінці грудня минулого року.

Проститися з подружжям Маковій новогродівці зможуть 27 лютого о 12:00 на місці трагедії.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 29 на 30 листопада росіяни вдарили по центру Новогродівки ракетами С-300. Повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. 30 листопада рятувальники вилучили з-під завалів триповерхівки тіла двох загиблих – чоловіків 55 та 62 років.

4 грудня було знайдено тіло третьої загиблої – 8-річної дівчинки. Рятувальники спільно з кінологами продовжили пошуки батьків дитини. 5 грудня під завалами будинку знайдені фрагменти тіл, які вдалося ідентифікувати лише за допомогою ДНК-експертизи.