Цього року в Покровську планують відремонтувати дороги ще на 10 мільйонів гривень. Також в окремих планах – ремонт вулиці Степана Бандери (Шосейної). Про це повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

«Наші проїзні дороги (не Шосейна) будуть робитися в липні. А щодо Шосейної – стоїть завдання зробити її до опалювального сезону – до жовтня», – розповів Сергій Добряк.

Читайте також: Покровська МВА отримала авторські права на проєкти ремонтів вулиць С.Бандери (Шосейна) та І.Мазепи (Шмідта)

Слід зазначити, що озвучені плани – ще без урахування тих коштів, які нещодавно виділив Уряд на відновлення доріг в прикордонних та прифронтових областях. Нагадаємо, загальна сума складає понад 2,38 млрд грн, з них 324,5 млн грн отримає Донецька область. Кошти можуть бути витрачені виключно на відновлення зруйнованих доріг, що використовуються для перевезення військових і гуманітарних вантажів та як евакуаційні маршрути.

Виділені Урядом гроші надійдуть в розпорядження обласних адміністрацій, які мають погодити перелік доріг, що підлягають відновленню, зокрема з Міноборони, МОЗ та Мінінфраструктури.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровську громаду відвідала перший віце-прем'єр-міністр України, міністр економіки Юлія Свириденко, яка повідомила про виділення Урядом коштів на ремонт доріг в прифронтових областях.