У Покровську триває ямковий ремонт доріг. Крім цього, Покровська МВА отримала авторські права на наявні проєкти ремонтів вулиць Степана Бандери (Шосейна) та Івана Мазепи (Шмідта). Про це розповів заступник начальника Покровскої МВА Олексій Стебель.

Зараз дорожні роботи ведуться в провулку Університетський. Підрядник каже, що працюють так, щоб асфальт протримався щонайменше три роки.

«Робимо ямковий ремонт і великими, і маленькими картами. Але стоїть завдання максимально робити покриття великими картами, щоби мінімізувати подальше вищербленя асфальтобетону», – розповів майстер ТОВ «Агропромбуд» Андрій Діма.

Наступна вулиця, яку будуть асфальтувати дорожники – Джохара Дудаєва (колишня Пушкіна), далі – Свято-Володимирська. Паралельно готуються технічні завдання для ремонту ще трьох вулиць: Івана Богуна (колишня Прокоф’єва), Маршала Москаленка та Затишної. Чекає на ямковий ремонт і проспект Шахтобудівельників.

«Під час визначення пріоритетності ремонту доріг ми спочатку зібрали інформацію щодо їх навантаження, кількості проїжджаючого транспорту. Дякуємо обласній військовій адміністрації, Вадиму Філашкіну за розуміння наших потреб, за те, що підтримали, допомагають фінансами для ремонту. Сподіваємось, що в найближчий місяць ми виконаємо запланований обсяг ремонту доріг», – розповів Олексій Стебель.

Він також додав, що Покровська МВА отримала авторські права на наявні проєкти ремонтів вулиць Степана Бандери (Шосейна) та Івана Мазепи (Шмідта), бо компанія, що їх мала, не виконала свої зобов’язання з коригування проєктів. Тепер військова адміністрація зможе поділити виконання дорожніх робіт на кілька етапів.

«Відрізок вулиці Степана Бандери від «Горбатого» мосту до вулиці Маршала Москаленка потрібно робити зараз, він вкрай аварійний. Це буде першим етапом. Потім буде другий, третій, четвертий етап. За наявності коштів і миру ми будемо реалізовувати й інші етапи, але сьогодні в нас стоїть питання щодо ремонту цієї критично аварійної ділянки», – розповів Олексій Стебель.

Суттєву роль у цьому питанні гратиме безпекова складова. У планах цього року є також ремонт спуску та заїзду на шляхопровід «Східний». Заплановано і ремонт шляхопроводу «Західний».

Олексій Стебель також розповів, що фахівці Київського державного інституту обстежили Мирноградський міст. Рухатися ним можна, але ремонтуватимуть його вже після нашої Перемоги.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську розпочався плановий ремонт доріг.