У Покровську ремонтують дороги. У другій половині квітня підрядник виконував свої гарантійні зобов’язання і перекладав асфальт там, де він не витримав зиму.

Тепер той самий підрядник - товариство «АГРОПРОМБУД» ремонтує покровські дороги за планами цього року. Кінець минулого тижня ознаменувався виконанням холодного фрезерування на ділянках, які визначені для виконання ямкового ремонту.

З понеділка фрезерування ділянок продовжено. А на підготовлених під асфальт - його вже укладають. Для покровчан справжня весна починається з ремонту доріг. Тому і питання доцільності ямкового ремонту має відповідь «так».

Ремонтники кажуть, що погода сприяє, шар асфальту буде 5-6 сантиметрів і витримає навантаження транспорту. Гарантійні зобов’язання від підрядника залишились на рівні 3 років. І це при низькій ціні за квадратний метр відремонтованої дороги.

Скільки саме коштує ремонт доріг Покровській громаді, які саме автошляхи відремонтують у першу чергу та що думають з цього приводу мешканці – дивіться у сюжеті ТК «Орбіта».