Вже отримані результати ДНК-експертизи фрагментів тіл, знайдених учора під завалами триповерхового житлового будинку в Новогродівці. Про це повідомив начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко.

«Завдяки результатам ДНК-експертизи фрагментів тіла, які вчора виявили кінологи на місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок в центрі міста, вдалося встановити особу загиблого», – повідомив Олександр Шевченко.

За його словами, це чоловік 1985 року народження – батько 8-річної дівчинки, тіло якої знайшли раніше.

«Сьогодні протягом дня в Новогродівці працював пошуково-рятувальний кінологічний загін. Під завалами виявили понад 20 фрагментів тіл, які також відправили на ДНК-експертизу», – зазначив Олександр Шевченко.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 29 на 30 листопада росіяни вдарили по центру Новогродівки ракетами С-300. Повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. 30 листопада рятувальники вилучили з-під завалів триповерхівки тіла двох загиблих – чоловіків 55 та 62 років.

4 грудня було знайдено тіло третьої загиблої – 8-річної дівчинки. Рятувальники спільно з кінологами продовжили пошуки батьків дитини – 33-річної жінки та 38-річного чоловіка.

5 грудня під завалами будинку знайдені фрагменти тіл, які неможливо було ідентифікувати без ДНК-експертизи.