12 лютого приблизно опівночі росіяни вдарили по місту Селидове п'ятьма ракетами С-300. Неспокійно було також в Новогродівській громаді: цієї ночі вона вчергове потрапила під ворожий обстріл.

В городах жителів Селидового – величезні вирви. Після обстрілу чимало побитих будинків, а кілька, за попередніми оцінками, не підлягають відновленню.

«Внаслідок обстрілу пошкоджено 15 приватних домоволодінь та електромережі, через що Цукурине наразі без електропостачання. Бригади РЕМ ведуть роботи з його відновлення. Комісія міської ради зранку проводить обстеження будинків з метою виявлення обсягу пошкоджень та фіксації руйнувань для програми «єВідновлення» та надання будматеріалів мешканцям пошкоджених будинків для ліквідації наслідків обстрілу», – розповів начальник Селидівської МВА Анатолій Немченко.

У Новогродівській громаді і ввечері 10 лютого, і сьогодні вночі була пошкоджена цивільна інфраструктура, але обійшлося без важких поранень людей.

«10 лютого Новогродівська громада зазнала двох ракетних обстрілів. Пошкоджено 50 приватних осель і три адміністративні будівлі, загиблих немає. Сьогодні вночі Новогродівська громада також зазнала обстрілу. Були пошкоджені сільська рада і школа, а також близько 11 приватних осель», – зазначив заступник начальника Новогродівської МВА Олег Жужман.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, в якому стані знаходяться селидівчани, постраждалі від обстрілу, які проходять лікування в Покровській КЛІЛ.