Внаслідок обстрілу Селидового сьогодні вночі постраждало троє людей. Поранених доправили на лікування до Покровської КЛІЛ. Про їх стан дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

Серед поранених – двоє братів Євген та Максим.

«Мене як прихлопнуло, а потім на мене вікно, скло та цегла. Дякувати Богові, дядько допоміг мене витягнути. А в мене кров текла з шиї та рук», – розповідає Максим.

Хлопці залишились цієї ночі в бабусі. Їх мати, коли почула звук вибуху, одразу зрозуміла, що приліт десь недалеко.

«Я була вдома, в квартирі, а дітлахи залишилися на вихідних у бабусі в гостях. Коли я почула вибух – у мене аж ліжко підстрибнуло – мені стало так страшно. Думала: десь приліт. Потім чоловік зателефонував моїм, бабуся плаче: «Швидко збирайтеся, викликайте «швидку» – діти дуже сильно постраждали», – згадує мати поранених хлопців Надія.

Молодший син у момент прильоту вже спав.

«Я прокидаюся – на мені цегла валяється. Я спочатку подумав, що це сон, потім – ні. Потім мене бабуся кличе, потім ще один «хлоп». Я мало не знепритомнів», – каже Євген.

Хлопців одразу привезли в Покровську клінічну лікарню.

«До нас потрапило троє пацієнтів: двоє хлопців та доросла жінка. Усі вони знаходяться в хірургічному відділенні, їм надана необхідна допомога. Зараз вони перебувають у стані середнього ступеня важкості», – розповіла завідувачка відділення екстреної медичної допомоги Покровської КЛІЛ Ганна Цвєтова.

Постраждала внаслідок нічного обстрілу Селидового і жінка, що мешкала в сусідньому будинку. Разом з хлопцями вона також знаходиться в Покровській КЛІЛ.

Бабуся хлопців, що була з ними вдома, залишилась неушкодженою, а ось її будинок повністю зруйнований. Родина просить за можливості допомогти їй фінансово.

Карта Ощадбанку – 5167 8032 0721 2411 (Журавльов О.С.).

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні після опівночі війська рф обстріляли приватний сектор Селидового ракетами С-300.