Внаслідок обстрілу Новогродівки, який стався 10 лютого, отримала поранення одна людина. Про це повідомив начальник Новогродівської міської військової адміністрації Олександр Шевченко.

«Росіяни завдали удар по цивільній інфраструктурі міста двома ракетами. На щастя, обійшлося без жертв. Легке поранення отримала одна особа, якій була надана медична допомога, від госпіталізації вона відмовилась», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ракетних атак зруйновано або пошкоджено 50 приватних домоволодінь, 6 багатоквартирних житлових будинків та адміністративну будівлю.

Силами КП «Комунтех», Селидівського РЕМ виконуються роботи з ліквідації наслідків обстрілу. Постраждалим надається необхідна допомога будівельними матеріалами коштом матеріального резерву та благодійних організацій.

Олександр Шевченко також повідомив, що волонтери благодійної організації «World Central Kitchen» доставили в місто гаряче харчування для комунальників, які усувають наслідки обстрілів, а також мешканців пошкоджених будинків.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ввечері 10 лютого росіяни завдали по Новогродівці два авіаудари ракетами «Грім-Е1». Унаслідок обстрілу виникла пожежа в адміністративній будівлі.