У селищі Удачне внаслідок російського обстрілу, який стався ввечері 30 січня, пошкоджені будинки і водогін. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Одна ракета – фугасний «Смерч». Будинок зруйнований, сусідні будинки дуже сильно пошкоджені. Зараз працює комісія, проводить обстеження. Ми вже бачимо, що постраждало більше десяти будинків», – розповідає  начальник Удачненської селищної військової адміністрації Валерій Дугельний.

Унаслідок обстрілу було пошкоджено трубопровід, який забезпечує водою мешканців селища. Після отримання дозволу від ДСНС аварійно-ремонтна бригада КП «Покровськводоканал» розпочала відкачування води та усунення витоку.

Снаряд вгатив на подвір’я між двома будинками. Пан Олександр, показуючи зруйновану батьківську хату, каже: пощастило, що мати жива. Жінку врятувало те, що вчора вона поїхала з дому. Другий будинок, в якому живе Олександр, також не підлягає відновленню.

В Удачненській громаді зараз закуповують шифер для селян, бо той, що мали, вже роздали. Поки ж допомагають плівкою, рейками та OSB. Отримують допомогу будматеріалами і від благодійників.

Люди також можуть звернутися за матеріальною допомогою з місцевого бюджету.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора росіяни обстріляли селище Удачне. Під обстріл також потрапив Покровськ.