Уночі з 30 на 31 січня росіяни спрямували на Покровськ дві ракети. На місці обстрілу побувала знімальна група ТК «Орбіта».

«Я була на кухні. Винесло вікна, зникли світло, газ, потекли батареї, уламки в квартирі», – згадує минулу ніч Катерина Степанівна.

Одному з постраждалих багатоквартирних будинків майже сто років. Мешканці кажуть, що він вже вдруге потрапляє під обстріл. Цього разу сильно пошкоджено дах, в багатьох місцях обсипається шифер. У квартирах на верхньому поверсі попадала стеля. Повилітало близько пів сотні вікон, посічені наскрізь навіть внутрішні стіни.

У сусідньому будинку теж багато руйнувань, навіть залізні двері не витримали.

Зранку на місці прильоту міські служби усували наслідки обстрілу.

Окрім житлових будинків, унаслідок вибухів пошкоджені підприємство і автомобілі.

Уламками були посічені й газові мережі, через це без газу залишились 16 абонентів багатоквартирного будинку. Фахівці Красноармійського УГГ вже завершили аварійно-відновлювальні роботи, замінивши один метр газопроводу та заваривши 6 отворів на іншій ділянці – повідомили в АТ «Донецькоблгаз».

Як вже повідомлялося, вчора до Покровської КЛІЛ привезли п’ятьох поранених внаслідок обстрілу. Одного у важкому стані направили в місто Дніпро, інші проходять лікування в хірургічному відділенні лікарні Покровська. Сьогодні зранку за допомогою звернулися ще двоє постраждалих. Обидва були госпіталізовані до неврологічного відділення Покровської КЛІЛ.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 30 січня після 22:00 росіяни обстріляли Покровськ, попередньо ракетами С-300 та «Іскандер». За інформацією поліції, внаслідок обстрілу зазнали поранень 8 цивільних осіб.