У Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування надали допомогу сімом покровчанам, які постраждали внаслідок учорашнього обстрілу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Після обстрілу, який стався вчора вночі, до Покровської КЛІЛ доставили п’ятьох постраждалих. Один з них – у важкому стані.

«Усі постраждалі мали осколкові поранення та знаходяться у стані різного ступеня тяжкості. Одного з цих пацієнтів ми направили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Інші постраждалі госпіталізовані до нашого хірургічного відділення», – розповіла медична директорка зі стаціонарної роботи Покровської КЛІЛ Вікторія Переяслова.

Сьогодні зранку за медичною допомогою звернулися ще двоє постраждалих. Обидва були госпіталізовані до неврологічного відділення та наразі отримують необхідне лікування.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 30 січня після 22:00 росіяни вдарили по Покровську двома ракетами, попередньо С-300 та «Іскандер». Пошкоджено підприємство, залізнична інфраструктура та багатоквартирні будинки. Також учора окупанти обстріляли селище Удачне.