Минулої доби під обстріли потрапили місто Покровськ та селище Удачне. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, коментуючи оперативну ситуацію в області на ранок 31 січня.

«По Покровську росіяни випустили 2 ракети – поранено 6 людей. В Удачному пошкоджено 5 будинків», – повідомив очільник Донеччини.

Обстріл Покровська росіяни здійснили 30 січня о 22:30, ймовірно, з використанням ракет С-300 та «Іскандер». Про це повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

«Внаслідок вибухів пошкоджено підприємство, де дістав поранення охоронець. Також зазнали травм п’ятеро чоловіків віком від 33 до 57 років. Усіх постраждалих направлено до лікарні з множинними осколковими пораненнями для надання медичної допомоги. Один з них перебуває у важкому стані. Також пошкоджено прилеглі житлові будинки та авто», – повідомили в прокуратурі.

За інформацією поліції Донецької області, у Покровську пошкоджено підприємство та залізнична інфраструктура.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську внаслідок обстрілу, який стався пізно ввечері 30 січня, пошкоджено 5 багатоквартирних будинків.