29 жовтня о 21:00 відбудеться фінал «Голосу країни-13». Серед 8 учасників, які боротимуться за звання головного вокаліста країни, виступатиме й Христина Старикова з Мирнограда. Про деталі фіналу повідомляє «1+1 Україна».

«Суперфінал «Голосу країни» відбудеться у три етапи. На першому етапі 8 фіналістів заспівають нові пісні, які вони ще не виконували в проєкті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройдуть до наступного туру», – йдеться в повідомленні.

У другому етапі учасники заспівають у дуеті зі своїми тренерами. Після виступів усіх учасників телеглядачі оберуть двох вокалістів, які будуть змагатися за звання «Голосу країни».

У третьому етапі вокалісти вийдуть з піснями, які вони виконували на «сліпих прослуховуваннях».

Читайте також: Христина Старикова з Мирнограда підкорила тренерів і глядачів «Голосу країни»

Проголосувати можна буде в додатках Київстар ТБ та 1+1 відео, або відправивши СМС за номером 7576 з цифрою вашого улюбленого учасника, або зателефонувавши за номером 09009000, додавши в кінці номер учасника. Вартість СМС або дзвінка – 7,44 грн. Послуга доступна тим, хто досяг повноліття. За кордоном можна проголосувати тільки в додатках за українським номером телефону.

Вартість одного Суперголосу в додатку Київстар – 49 грн. Кожен українець зможе віддати не більше 50 Суперголосів за одного учасника.

Усі виручені кошти направлять на ініціативу Київстар ТБ для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

Раніше повідомлялося, що Христина Старикова з Мирнограда поділилася враженнями від участі в «Голосі країни-13» з журналістами ТК «Орбіта».