Христина Старикова з Мирнограда увійшла до вісімки найкращих вокалістів «Голосу країни-13» і вже цієї неділі змагатиметься за перемогу. Деталі розповіла сама Христина.

Її голос підкорив серця чотирьох тренерів і сотні глядачів. Дівчина пройшла прослуховування наосліп і увійшла до команди української співачки Юлії Саніної. У вокальних батлах Христина виступила в дуеті з Владиславом Пелихом. 

«Нам спочатку дали пісню з мюзиклу «Король Лев», але Юля сказала, що ми не розкрилися в цій пісні. Й нам змінили на «Running up that hill», – розповідає Христина Старикова. 

Читайте також: Христина Старикова з Мирнограда підкорила тренерів і глядачів «Голосу країни»

Христина і Владислав – наймолодші учасники 13 сезону «Голосу країни». Своїм потужним виступом вони довели до мурах тренерів і глядачів.

«Найголовнішим було заспівати її не гірше оригіналу, щоб люди зацікавились, молодь слухала. І, дійсно, нам це вдалося, я дуже рада, що ми все це зробили», – каже співачка.

Дівчина успішно виконала друге завдання і пройшла черговий відбір. Після цього її чекали кросбатли.

«Бабусі та дідусі у мене співали завжди українські народні пісні. Тому я сказала, що в кросбатлах я дуже хочу заспівати українські пісні, щоб вкотре заявити на всю Європу, на весь світ, що Донеччина – це Україна, ми завжди співали українські народні пісні й будемо їх співати завжди», – підкреслює Христина Старикова. 

Чуттєве виконання веснянки захопило глядачів – дівчині аплодували стоячи. І саме голоси присутніх в залі допомогли Христині пройти до суперфіналу, який відбудеться цієї неділі, 29 жовтня.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта». 

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ансамбль з Новотроїцького став переможцем міжнародного конкурсу