Мирноградська співачка Христина Старикова увійшла до 13-го європейського сезону «Голосу країни». Кореспонденти ТК «Орбіта» поспілкувались із Христиною.

Дівчина - постійна учасниця різноманітних заходів. Зі своїх 18 років вона співає вже 14 і дуже мріяла потрапити на «Голос. Діти».

«Так сталось, що я проґавила свої молоді літа, і коли розуміла, що готова йти на «Голос», для «Голосу. Діти» я була вже застара, а для «Голосу країни» занадто молода», - розповідає Христина.

Співачка навчається в Київському музичному інституті, й взяти участь в омріяному конкурсі їй вдалося завдяки мотивації від викладачки. Шлях до кастингу був сповнений труднощів.

«В березні почалось приймання заявок. Декілька днів після того, як сказали, що кастинг розпочато, можете записувати відео, надсилати нам, я усвідомлюю, що не відчуваю ароматів, не відчуваю смаку. Тобто я захворіла на Covid. Я розумію, що це кінець, що я не попаду на «Голос країни» і мрія не збудеться. Але все ж таки мені вдалось», - ділиться співачка.

Христина записала десять пісень, які надіслала кастинг-менеджеру. І її позвали на сліпе прослуховування. На кастингу дівчині вдалось підкорити серця не тільки суддів, але і сотень тисяч глядачів. Каже, що відчула підтримку не лише рідного міста та Донеччини, а й всієї країни.

«Мені написали наші хлопці із ЗСУ, що, Христя, ми тебе підтримуємо, ти нас дуже надихаєш на те, що дуже скоро буде наша перемога. Ми звільнимо всю Донеччину», - радіє Христина Старикова.

Попереду на учасників шоу чекають нові випробування, і дівчина готова боротись далі.

Послухати, як співає дівчина з Мирнограда, та побачити, як проходив сліпий відбір, можна в сюжеті ТК «Орбіта».