Кожного дня працівники комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника» стоять на варті чистоти. Колектив підприємства сьогодні налічує близько 50 людей, велика частина з яких займається саме прибиранням міста. Про це розповів директор КП «Добропільська служба єдиного замовника» Сергій Карліков.

«Надаємо послуги з вивезення побутових відходів в місті Добропілля, Білицьке, Водянське та і інших населених пунктах Добропільської громади. Комунальне підприємство здійснює прийом побутових відходів на звалище у Водянському», розповів Сергій Карліков.

Завдяки співпраці Добропільської військової адміністрації з Державним фондом ліквідації наслідків збройної агресії восени минулого року в громаді суттєво оновили парк техніки на кількох комунальних підприємствах, зокрема, в СЄЗ. Однак тепер гостро постала кадрова проблема – не вистачає вантажників та водіїв.

Вивезенням сміття підприємство займається з початку поточного року. За цей час вже зроблено багато, проте керівництво зазначає: наскільки якісною буде послуга, залежить від рівня оплати населення.

«Хочу звернути увагу мешканців на те, що необхідно укладати договори і здійснювати оплату за вивезення сміття, адже від цього більш ефективно буде працювати наше підприємство», – зазначає Сергій Карліков.

Служба єдиного замовника також має інші напрями роботи. Один з них – міський парк, де підтримують чистоту цілий рік. Зоною відповідальності підприємства є і міське кладовище.

На балансі СЄЗ знаходяться і два гуртожитки, які постраждали внаслідок атаки дронів. Співробітники кажуть, що для них руйнування – це великий біль, адже за останні роки ці приміщення оснастили новою побутовою технікою, сантехнікою, меблями.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав про колектив комунального підприємства «Добро», яке надає послуги теплопостачання у Добропіллі, Білицькому, Білозерському та Новодонецькому.