Жінка, яка отримала поранення через ракетний удар по Покровську 6 січня, ще проходить лікування в лікарні імені Мечникова в місті Дніпро. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Олександра Толубаєва.

Стан 64-річної Валентини лікарі оцінюють як середньої важкості з покращеннями.

«Вона ще у нас. Вона з позитивною динамікою, продовжує лікування», – розповів Олександр Толубаєв.

Життю жінки нічого не загрожує. Її 45-річного сина, який після поранень також проходив лікування в лікарні імені Мечнікова, доставили до офтальмологічної лікарні в Дніпрі. Олександр Толубаєв не має інформації, чи досі там перебуває чоловік та в якому він стані. Раніше повідомлялося, що медики борються за відновлення зору чоловіка.

Читайте також: У дніпровській лікарні розповіли про стан покровчан, постраждалих від обстрілу

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня близько 15:00 росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по місту Покровську та селу Рівне Мирноградської громади.

Після обстрілу Покровська до Покровської КЛІЛ доставили 7 постраждалих. Двоє із серйозними травмами були направлені до лікарні імені Мечникова в місто Дніпро, ще двоє у стані середньої важкості залишилися в хірургічному відділенні лікарні Покровська. Троє пацієнтів із легкими ураженнями виявили бажання отримувати лікування амбулаторно.

Внаслідок обстрілу в Покровську попередньо загинуло 5 людей, зокрема 2 дитини, у Рівному – 6 людей, з них 3 дитини. Поліцейським вдалося ідентифікувати 7 загиблих: 3 в Покровську та 4 у Рівному.