У Покровській КЛІЛ перебуває двоє пацієнтів з травмами середньої тяжкості, постраждалих внаслідок обстрілу міста 6 січня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Учора після ракетного обстрілу до лікарні доставили 7 постраждалих. Отримавши першу медичну допомогу, двоє із серйозними травмами були направлені до лікарні імені Мечникова в місто Дніпро.

«Троє пацієнтів із легкими ураженнями після огляду медиків виявили бажання отримувати лікування амбулаторно. Ще двоє осіб були госпіталізовані до хірургічного відділення з мінно-вибуховими травмами середньої важкості», – повідомила медична директорка зі стаціонарної роботи Покровської КЛІЛ Вікторія Переяслова.

До надання допомоги постраждалим долучилось близько 20 фахівців лікарні. Медики працювали за узгодженим і вже відпрацьованим механізмом.

Наразі стан пацієнтів, які перебувають у лікарні, стабілізований. Постраждалим надається вся необхідна допомога.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську та селу Рівне Мирноградської громади. У Донецькій ОВА повідомляють про 6 загиблих у Рівному та 5 – у Покровську. З-під завалів дістали тіла двох загиблих: жінки в Покровську та дитини в Рівному.