У селі Рівне на місці будинку, зруйнованого внаслідок обстрілу 6 січня, вилучили тіло дитини. У Покровську знайдено тіло загиблої жінки. Ще 9 людей шукають під завалами. Про це повідомляють у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків учора ввечері вилучено тіло жінки. Одну особу врятовано з-під завалів. Триває пошук ще 4 осіб, зокрема 2 дітей.

У селі Рівне Покровського району вилучили тіло загиблої дитини. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, з них 2 дітей.

«Покровськ та Рівне: цифри по загиблих ті самі, у Рівному вилучили тіло дитини. Чекаємо ще кінологічну службу», – розповіла Суспільному речниця ГУ ДСНС у Донецькій області Вікторія Бахал.

Усього в результаті обстрілу поранено 9 осіб. Вже розібрано 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт на двох локаціях від ДСНС залучено 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську та селу Рівне Мирноградської громади. Начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляє про 6 загиблих у Рівному та 5 – у Покровську.