Двоє важкопоранених з Покровська після ракетної атаки 6 січня отримують медичну допомогу в лікарні імені Мечникова в місті Дніпро. В обох травми голови, контузії, посічені обличчя. Нині лікарі борються за відновлення зору чоловіка – повідомляє Суспільне.

Як розповів лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, до медзакладу були доставлені 64-річна Валентина та її 45-річний син. Обидва були обстежені та прооперовані медиками, жінку готують до виписки.

«Сьогодні їм вже краще. Валентину готуємо до виписки з подальшою реабілітацією. У жінки значна психологічна травма – їй страшно бути одній, вона хоче додому, але йти їй нікуди, бо в неї все зруйноване», – зазначив Сергій Риженко.

Він також додав, що її син ще лишатиметься в лікарні, у нього проблеми із зором.

«Життю нічого не загрожує, але за його зір ще борються лікарі. При таких вибухах страждають відкриті місця на тілі, зокрема обличчя та очі», – пояснив лікар.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що після ракетного обстрілу Покровська 6 січня до Покровської КЛІЛ доставили 7 постраждалих. Двоє із серйозними травмами були направлені до лікарні імені Мечникова в місто Дніпро, ще двоє у стані середньої важкості залишилися в хірургічному відділенні лікарні Покровська. Троє пацієнтів із легкими ураженнями виявили бажання отримувати лікування амбулаторно.