У Покровську відремонтували покрівлю будинку на вулиці Центральна, пошкоджену минулого року внаслідок обстрілу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

У Покровській МВА нагадали, що будинок за адресою: вулиця Центральна, 147 було визнано аварійним через пряме влучання ракети влітку минулого року. Неодноразово фахові експерти проводили техобстеження та давали висновки щодо його подальшої експлуатації.

Читайте також: Чи підлягає відновленню багатоповерхівка в центрі Покровська – експерти дали відповідь

«Як тільки було отримано дозвіл на проведення ремонтних робіт, підрядники розпочали відновлення покрівлі над 3 під’їздом, де в плиті перекриття через потрапляння уламків ракети утворився значний отвір. Днями ремонтна бригада виконала його пломбування, стяжку по покрівлі з наступним двошаровим вкладанням руберойду», – повідомляють у Покровській МВА.

Загалом силами підрядної організації було відновлено покрівлю загальною площею 200 квадратних метрів. 

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, це лише перший крок до відновлення цього житлового будинку.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровській МВА озвучили плани щодо відновлення багатоквартирного будинку, в який влучила ракета в серпні минулого року.