Представники Селидівської ЦМЛ відвідали з робочим візитом селище Миколаївка Одеської області для вирішення питання можливості релокації потужностей лікарні. Про це повідомляють у Миколаївській селищній раді.

«Селидівська центральна міська лікарня, яка надає спеціалізовану медичну допомогу мешканцям Селидівської та інших громад на Донеччині, знаходиться в безпосередній близькості від лінії фронту. Медичний заклад вже двічі потрапляв під ворожий вогонь російських окупантів та частково зруйнований. Тому питання збереження медичного обладнання, матеріальних цінностей та кадрового потенціалу лікарні наразі є дуже актуальним», – йдеться в повідомленні.

Представники Селидівської ЦМЛ на чолі з директором лікарні Ігорем Кіяшком обговорили питання релокації з головою Миколаївської селищної ради Віктором Купченком та керівником КНП «Миколаївська амбулаторія ЗПСМ» Андрієм Демським.

«Дякуємо за теплий прийом, конструктивний діалог та сподіваємось на подальшу ефективну взаємодію», – зазначив на завершення візиту керівник лікарні Ігор Кіяшко.

Нагадаємо, вночі з 20 на 21 листопада 2023 року росіяни вдарили двома ракетами С-300 по Селидівській центральній міській лікарні. Внаслідок обстрілу загинуло троє людей.

Також Селидівська ЦМЛ потрапила під ворожий вогонь у ніч з 13 на 14 лютого поточного року, загинули вагітна жінка та мати з дитиною.