У Селидовому внаслідок нічного обстрілу загинули вагітна жінка та мати з дитиною. Також отримали поранення 12 людей. Про це повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

Внаслідок удару по житловій 5-поверхівці Селидового, який стався о 23:30, зруйновано цілий під’їзд. 5 осіб зазнали поранень різного ступеня тяжкості, серед них троє дітей 7, 12 й 16 років. Також дістав тілесні ушкодження 52-річний чоловік, який проходив повз багатоповерхівку.

«О 01:00 армія держави-агресора обстріляла медичний заклад. Від влучання засобів ураження загинули троє цивільних – 38-річна жінка, котра перебувала в лікарні на зберіганні вагітності, та 36-річна матір з синочком 9 років. Також отримали травми 6 пацієнтів. Найстаршому – 76 років, наймолодшій крихитці завтра має виповнитись 6 місяців», – повідомляють у прокуратурі.

Як повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, росіяни випустили по Селидовому 4 ракети, тип яких встановлюється.

45 пацієнтів Селидівської лікарні вночі були оперативно евакуйовані до лікарень Покровська і Мирнограда.

«Загалом внаслідок ударів пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, крамниця, аптека і 4 автомобілі. Остаточні цифри ще можуть змінитися», – зазначив Вадим Філашкін.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни двічі обстріляли Селидове, вбили трьох та поранили 12 людей.