У Покровську триває усунення наслідків обстрілу, який стався вранці 3 березня, та надання допомоги постраждалим. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, станом на 12:00 до Контактного центру надійшло 175 звернень від постраждалих громадян. Наразі відомо про пошкодження 15 багатоквартирних, 5 приватних будинків та 2 закладів освіти.

«Також постраждав підземний газогін, що призвело до відсутності газу в 1800 абонентів. Очікується, що роботи з відновлення газопостачання будуть завершені до кінця завтрашнього дня», – повідомив Сергій Добряк.

Читайте також: Є поранені, пошкоджено газопровід: нові подробиці обстрілу Покровська 3 березня

Комунальні служби працюють над усуненням наслідків обстрілу. Місцеві мешканці отримують допомогу у вигляді будматеріалів для відновлення пошкодженого майна. Комісія складає акти щодо обсягів руйнувань та пошкоджень.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні близько 6:30 росіяни обстріляли Покровськ, були поранені троє людей. Також вночі з 2 на 3 березня під обстріл потрапив Мирноград. Там поранено трьох мирних жителів, пошкоджено школу, ліцей, магазин, приміщення банку, багатоквартирні та приватні будинки, шкільний автобус і автомобілі.