Вночі проти 3 березня збройні сили рф здійснили масовану ракетну атаку на місто Мирноград, випустивши 4 ракети, попередньо «С-300». Про це повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

«Під приціл окупантів потрапив мікрорайон зі щільною житловою забудовою», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок влучання по багатоквартирних будинках троє мирних громадян у своїх оселях зазнали тілесних ушкоджень – це жінки 33 і 50 років, а також 37-річний чоловік. Постраждалих доставлено до лікарні, в них діагностовано мінно-вибухові травми, забої і поранення тіла. Наразі потерпілим надається кваліфікована медична допомога.

За інформацією начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, у Мирнограді внаслідок обстрілу пошкоджено 17 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 2 заклади освіти, 2 крамниці і банк.

З самого ранку комісія обстежує пошкоджені об’єкти, тож дані можуть оновлюватися. Вже розпочалася видача будівельних матеріалів – плит OSB та плівки для забиття пошкоджених вікон.

У ДСНС повідомляють, що сьогодні близько опівночі внаслідок обстрілу Мирнограда виникла пожежа в двоповерховій адміністративній будівлі. Рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння на площі 250 м².

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні близько опівночі росіяни обстріляли Мирноград, поранили 3 мирних людей. Сьогодні вранці під обстріл потрапило місто Покровськ.