Під ворожий обстріл знову потрапили Мирноградська та Покровська громади. Про це повідомляють у міських військових адміністраціях.

«Вночі 3 березня стався черговий ворожий обстріл з боку російських окупаційних військ. Є поранені. Загиблих немає. Відповідальні служби працюють», – повідомили в Мирноградській МВА.

Внаслідок обстрілу Мирнограда поранені троє людей. Про це повідомив Суспільному в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк. Він уточнив, що обстріл стався о 23:59 2 березня. Армія рф поцілила чотирма ракетами в два заклади освіти.

«Тип ракет встановлюється. Дві ракети влучили у школу та дві – в ліцей. Є руйнування. Троє поранених цивільних із будинків поруч – під час вибуху вони отримали поранення склом», – розповів Юрій Третяк.

Двом пораненим надали медичну допомогу, вони повернулися додому, а ще одну жінку госпіталізували. Їхньому життю нічого не загрожує – додав Юрій Третяк. За його словами, є руйнування багатоквартирних будинків, зокрема вибиті вікна. Наслідки руйнувань ще встановлюються.

Під обстріл також потрапила Покровська громада. Про те, що чутно звуки вибухів, міська військова адміністрація повідомила близько 6:30 ранку.

Покровчан закликали якнайшвидше перейти до укриттів або дотримуватися правила двох стін, не розповсюджувати фото та відео з зони обстрілу. Також у Покровській МВА навели телефони екстрених служб:

Контакт-центр: 0-800-300-101,

Телефон екстреної медичної допомоги: 103

ДСНС: 050-302-69-03.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 27 на 28 лютого росіяни обстріляли центральну частину Покровська. Тоді дві ракети влучили в університет, ще дві – у школу, також були пошкоджені адміністративні будівлі, заклади культури та освіти, багатоквартирні та приватні будинки.