У Покровську триває ліквідація наслідків нічного обстрілу. На місцях прильотів побувала знімальна група ТК «Орбіта».

Як повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, внаслідок обстрілу жертв і постраждалих немає.

«Сьогодні вночі ворог обстріляв балістичними ракетами місто Покровськ. Усі 4 ракети влучили в адмінбудівлі. Зараз на місці працюють всі комунальні служби, органи влади, поліція, ДСНС. У самому центрі міста Покровськ вибиті всі шибки, завдано шкоди і адміністративним, і комунальним будівлям, і приватному житлу. Органи влади зараз роблять оцінку, і всім власникам пошкодженого житла буде надана допомога», – зазначив очільник Донеччини.

«У нас зруйновані дві будівлі, пошкоджено п’ять будівель комунальної власності, п’ять освітянських будівель, на теперішній час пошкоджено 27 багатоповерхових будівель і приватний сектор. Бригади працюють – думаю,  закриємо і вікна, і двері, і покрівлі впродовж тижня або 10 днів», – повідомив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Покровськ. Через велику кількість дзвінків до Контактного центру, пов’язаних з наслідками обстрілу, жителів міста просять за можливості залишати повідомлення через мобільний додаток.