Шестеро людей зазнали поранень внаслідок російських обстрілів Покровського району сьогодні вночі та вранці. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Близько опівночі окупанти обстріляли Мирноград. Травмовано трьох місцевих жителів – двох жінок, 33 та 50 років і 37-річного чоловіка. Пошкоджено школу, ліцей, магазин, приміщення банку, 17 багатоквартирних і 13 приватних будинків, шкільний автобус і три автомобілі», – повідомляють у поліції.

О 6:30 російські терористи поцілили ракетою в житловий район Покровська. На цей час відомо про трьох поранених людей. Внаслідок вибуху загорілися машини у дворі. Пошкоджень зазнали щонайменше 5 багатоквартирних будинків, 18 цивільних авто та газопровід.

Першу допомогу постраждалим надавали поліцейські-парамедики. Наслідки обох атак документує поліція. Вибухотехніки встановлюють тип ракети, якою росія вдарила по Покровську.


Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні близько опівночі росіяни обстріляли Мирноград, а вранці під обстріл потрапило місто Покровськ.