У Покровську триває ліквідація наслідків обстрілу, який стався вранці 3 березня. Про хід відновлювальних робіт повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Зазначається, що вчора внаслідок обстрілу мікрорайону Покровська пошкоджено котельню, 20 багатоквартирних та 6 приватних будинків, 2 заклади освіти, підземний газогін. 

Мешканців було забезпечено необхідними будматеріалами для усунення наслідків обстрілу. Зокрема, доставлено 500 листів OSB, 3 м³ брусів та рейок, 400 м² тарпауліну, 3500 саморізів по дереву.

Комунальники вже закрили листами OSB 188 вікон в багатоповерхівках та 12 вікон в котельні. До відновлювальних робіт залучено 20 фахівців – загалом 4 бригади.

Як повідомив знімальній групі ТК «Орбіта» заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, тривають роботи з відновлення газопостачання та повноцінної роботи каналізаційного колектора. Очікується, що вони будуть закінчені впродовж сьогоднішнього дня.

«Обсяг робіт великий. Комунальні служби та благодійники активно допомагають мешканцям пошкоджених будинків відновити житло. Закликаємо покровчан триматися та допомагати один одному в цей важкий час. Разом ми подолаємо ці випробування», – зазначив Олексій Стебель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 3 березня близько 6:30 росіяни обстріляли Покровськ, були поранені троє людей. Також вночі з 2 на 3 березня під обстріл потрапив Мирноград.