Минулої доби у Покровську сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими, повідомляють в поліції міста.

Автопригода сталася 19 липня на вулиці Захисників України.

64-річний водій автомобіля Volkswagen, у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Ford.

Внаслідок аварії 35-річний водій автівки Ford та його 6-річний син отримали травми й були госпіталізовані.

Винуватець ДТП затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

У мережі проводять збір коштів на лікування постраждалого в аварії хлопчика.

Іванко внаслідок ДТП отримав перелам тазу в двох місцях, травмовано руку. Зараз хлопчик знаходиться в лікарні в Дніпрі. На нього очікує операція.

Номер картки Райффайзен Банку 4119 9700 6258 0034, Юрій Савченко.

Додамо, заборона ввезення на територію Донеччини алкогольних напоїв з метою реалізації та торгівлі діє з травня 2022 року, а заборона продажу – з 15 березня 2022 року.

Не дивлячись на це, знаходяться ділки, які примудряються ввозити алкоголь на територію області. В який спосіб – можна почитати тут.

Поліцейські Донеччини не припиняють боротьбу з нелегальним обертом алкогольних напоїв та постійно звітують про викриття незаконних точок продажу та зберігання оковитої. Зокрема, у Кураховому поліція вилучила понад дев’ять тонн спиртних напоїв.