Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Оленою Харчевною завітав до соціальних працівників громади з нагоди їхнього професійного свята. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

День працівника соціальної сфери України відзначається у першу неділю листопада. З нагоди цієї дати керівники громади привітали фахівців соціальної установи та оглянули їх нове місце роботи.

«13 жовтня працівники Покровського УСЗН пережили ворожий обстріл, але попри це вони продовжують працювати, знайшовши прихисток у свого багаторічного партнера з добрих справ», – повідомляють у Покровській МВА.

Сергій Добряк вручив соцпрацівникам дев’ять грамот за високі морально-ділові якості, сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйне і милосердне відношення до людей та з нагоди професійного свята.

«Милосердя, людяність, доброта – це про працівників соціальної галузі. Ви пропускаєте через себе чужий біль і чужі проблеми. Велика любов до людей, бажання зрозуміти їхні потреби та допомогти дозволяють вам якісно виконувати свою роботу. Ви – надійна опора найбільш незахищених верств населення, а також громадян, які потребують підтримки. Дякую за ваш внесок у допомогу жителям нашої громади та вітаю зі святом!» – звернувся до соціальних працівників очільник громади.

Олена Харчевна вручила соцпрацівникам десять подяк за професіоналізм та наполегливу самовіддану працю. Сім фахівців також були нагороджені грамотами Покровського УСЗН.

«Соціальна сфера – це не тільки матеріальна допомога. Сьогодні в Покровській громаді надають такі соціальні послуги, як догляд вдома, паліативний догляд, соціальна адаптація, консультування, транспортні послуги, соціальна, психологічна, педагогічна допомога, фізична реабілітація та медичний супровід. На початку війни всі ви спрацювали на «відмінно», розселяючи величезну кількість внутрішніх переселенців, проводячи їх реєстрацію – це дуже складна та важлива робота! Особиста моя шана і дяка вам за неї», – зауважила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

Також соцпрацівники отримали привітання від Товариства Червоного Хреста України.

Раніше повідомлялося, що 4 листопада відзначили професійне свято українські залізничники.