З нагоди Дня залізничника України, якій святкують 4 листопада, приймали вітання працівники залізничного транспорту «Метінвест Покровськвугілля». Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Співробітники ТОВ «Вуглепромтранс» забезпечують безперебійну роботу залізничного транспорту та надійність вантажних перевезень, прийнявши на себе виклики війни та роботи на Донеччині. 

«Ті, хто перебуває в тилу, всі ми пліч-о-пліч куємо нашу спільну Перемогу, працюємо на обороноздатність країни», зазначив директор ТОВ «Вуглепромтранс» Микола Вишневський.

Промисловий залізничний транспорт – один з найважливіших складників усього комплексу залізних доріг України. У цьому впевнений директор з транспорту ТОВ «Вуглепромтранс» Олександр Головко. 

«Саме на наших плечах лежить відповідальність за доставку вантажу на шляху суспільного використання від контрагентів – промислових підприємств, які ми обслуговуємо», – підкреслює Олександр Головко. 

Колектив, що вистояв у 2022 році, продовжує працювати. ТОВ «Вуглепромтранс» має 49-річну історію. Троє фахівців працюють на підприємстві з дня його заснування, один з них – Володимир Товкач.

«Ми ніколи не підводили своїх суміжників, ніколи не підводили «Метінвест». Колектив дуже згуртований, гарний, якщо далі все нормально буде – працюватимемо в такому ж дусі», – каже голова профспілки ТОВ «Вуглепромтранс» Володимир Товкач.

Залізничники працюють на спільний результат у складній системі вуглевидобутку. 25 мільйонів тисяч тонно-кілометрів перевезено з початку року. За словами директора підприємства Миколи Вишневського, залізничники допомагають і тим, хто найбільше постраждав від війни.

«У черговий раз протягнули руку допомоги Авдіївському коксохімічному заводу. Змогли вивезти 80 тисяч тонн різних марок вугілля і поставити 300 вагонів «Укрзалізниці», – констатує Микола Вишневський.

Привітала колектив ТОВ «Вуглепромтранс» і заступниця мирноградського міського голови Тетяна Ситнік. Вона передала залізничникам вітання від начальника військової адміністрації і вручила почесні грамоти.

Співробітники ТОВ «Вуглепромтранс» називають себе однією родиною. Підприємство також пишається своїми династіями. Завдяки спільній праці залізничники своєчасно та безпечно доставляють вантажі, здійснюють ремонти та утримання рухомого складу.

«Нелегко, але працюємо. Усе в нас поки виходить. Дай Боже нам мирного неба і успіхів», – каже начальник вагонної служби ТОВ «Вуглепромтранс» Віктор Острянін.

У залізничників «Вуглепромтрансу» є навіть свій гімн – його написав начальник служби шляху Сергій Зарниця.

«Мене хлопці попросили. Є різні пісні про залізну дорогу, але в них співають про трагедії чи про любов, а про саму професію нічого немає. Ну, я і вирішив написати», – розповідає Сергій Зарниця.

На святі пригадали всі важливі події цього року – від трудових досягнень до перемог у футбольних баталіях. А наприкінці загадали, що наступний День залізничника і піввіковий ювілей підприємства відзначатимуть у мирній Україні після її перемоги.

«Я всім вам дякую. Для мене всі ви вже герої, які виходять на робочі місця, і згуртовано ми досягаємо єдиної мети. Бажаю міцного здоров'я вам та вашим сім'ям, і щоб ми всі пишалися, що ми є залізничниками і єдиною родиною під назвою «Вуглепромтранс», – звернувся до колективу Микола Вишневський.

Детальніше про роботу залізничників ТОВ «Вуглепромтранс» – у сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як працює транспортна дирекція «Метінвест Покровськвугілля».