Комунальні служби Покровська вже приступили до ліквідації наслідків обстрілу, який стався вночі. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Унаслідок ворожого обстрілу, який стався сьогодні вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею було пошкоджено близько 15 приватних та 4 багатоквартирних будинків», – йдеться в повідомленні.

Житлово-комунальний відділ вже почав завозити матеріали для усунення наслідків обстрілу. Зокрема виділено 500 листів шиферу, 10 м³ брусу 25х25, до 250 плит OSB, 1500 м² брезенту.

Наразі до ліквідації наслідків обстрілу в Покровську залучено 40 людей. Їм необхідно закрити вікна та відновити покрівлі.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада близько 23:30 ворог здійснив обстріл міст Покровська, Мирнограда та Новогродівки ракетами С-300.  

У Покровську поранено 5 цивільних, серед яких троє дітей – 13, 16 років та 6-місячне немовля. Пошкоджено житлові будинки, дитячий заклад, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

У Новогродівці ракета влучила в багатоповерховий будинок. Поранено 5 людей, серед них – 13-річний хлопчик. Під завалами можуть знаходитися ще 5 людей, серед них дитина. Кадри з місця влучання показали в ДСНС.

У Мирнограді обійшлося без постраждалих, пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі.