У місті Новогродівка в результаті влучання в триповерховий житловий будинок повністю зруйновано один з під’їздів. Про це повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

«Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали п’ятеро мешканців – троє жінок віком 42, 58, 63 роки та 62-річний чоловік. Також з мінно-вибуховою травмою, струсом головного мозку та забоями у тяжкому стані ушпиталено 13-річного хлопчика», – повідомили в прокуратурі.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Під завалами можуть знаходитися ще 5 людей, серед них дитина.

Станом на 10:00 рятувальники дістали з під завалів будинку тіло 61-річного загиблого чоловіка. Рятувальні роботи тривають, повідомив Суспільному речник обласного управління ДСНС у Донецькій області Станіслав Балдін.

Відео з місця влучання у багатоповерховий будинок в Новогродівці опублікували в ДСНС.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада близько 23:30 ворог здійснив ракетний обстріл міст Покровська, Мирнограда та Новогродівки, ймовірно, із ЗРК С-300. Снаряди окупантів поцілили по адміністративних будівлях та житлових будинках.

Станом на 08:00 в Покровську від влучання в приватний сектор поранено 5 цивільних, серед яких троє дітей – 13, 16 років та 6-місячне немовля. Пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, дитячий заклад, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

У Мирнограді обійшлося без постраждалих, пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі.