Перший етап ямкового ремонту доріг у Покровську на площі 7749 м² зараз на фінальній стадії. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, плановий ремонт покровських доріг розпочали в травні поточного року. Було визначено, що на першому етапі відремонтують 5 вулиць.

«На сьогодні вже виконано 5 тисяч 500 квадратних метрів. Зараз ведеться ремонт на вулиці Свято-Володимирська, термін виконання робіт, як узгоджено в тендерній документації, – це кінець червня 2024 року. Ми будемо намагатися до цього терміну виконати свої зобов'язання», – зазначив начальник житлово-комунального відділу Покровської МВА Данил Проскуренко.

Представники влади кажуть про закінчення ремонту на вулиці Європейський. Також завершено роботи на вулиці Джохара Дудаєва (Пушкіна) і в провулку Університетський. Гарантійний термін всіх виконаних ремонтів – 3 роки. При цьому місцевий бюджет зекономив певну суму коштів, витративши на ремонт 5 вулиць 9,2 млн грн, що менше, ніж було заплановано.

«Це добре для громади, це зекономлені кошти. Також очікуємо, що найближчим часом отримаємо дозвіл від обласної військової адміністрації на проведення наступного етапу робіт», – каже заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

За його словами, допомога армії – це зокрема підтримка доріг. Перший пул вулиць, які вже закінчують ремонтувати, було погоджено не тільки на місцевому рівні.

«Хочу подякувати обласній військовій адміністрації та особисто Вадиму Філашкіну за надану підтримку в ремонті покровських доріг. Сподіваємось, що і в подальшому ми будемо виконувати роботи за підтримки обласної військової адміністрації», – зазначив Олексій Стебель.

На наступному етапі планується відремонтувати ще три вулиці – Затишну, Івана Богуна (Прокоф’єва) і частину Маршала Москаленка. Очікувана вартість робіт на цих об’єктах – 9,986 млн грн. Остаточна сума буде відома після визначення переможця тендеру.

«Плануємо розіграти ще три тендери на ремонт доріг міста Покровськ. Приблизний обсяг – 8 тисяч квадратних метрів. Це ямковий ремонт невеликими картами, а також великими, як ми зараз намагаємось робити», – каже Данил Проскуренко.

Згодом заплановано відремонтувати ще декілька вулиць. Але роботи стануть можливими при сукупності сприятливих факторів, серед яких зокрема виділення коштів, безпекова складова і ситуація на фронті.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську триває реконструкція гуртожитку для ВПО.