У Покровську проводиться реконструкція гуртожитку на вулиці Олександра Кошиця (Ольшанського). Про це розповів начальник Покровського управління комунального господарства Андрій Тітов.

Стара будівля, якій не могли дати ладу багато років, суттєво змінилася за час повномасштабного вторгнення. Окрім відремонтованої покрівлі, замінена система опалення. У кожній кімнаті, санвузлах, на кухні, в побутових приміщеннях встановлені нові пластикові двері.

Хоча ремонт ще триває, в гуртожитку вже живуть переселенці, які чекають на евакуацію або вирішили тимчасово зупинились в Покровську.

«Зараз трриває ремонт в самих приміщеннях, де проживають люди. Штукатурять стіни, замінюють підлогу. Одним словом, наводимо лад», – каже Андрій Тітов.

Зроблена окрема кімната, в якій встановлені пральні машини. Вода в будівлю подається з альтернативного джерела.

Реконструкцію будівлі проводять власними силами, без залучення підрядників, а також виключно на кошти благодійників.

«У цьому велика заслуга і курируючого заступника начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, і колишнього заступника Олени Харчевної, яка також курувала цей напрямок. Величезна заслуга в тому, що ми отримали матеріали і мали змогу зробити те, що зробили», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олесій Стебель.

Цього року заплановано завершити ремонти в санвузлах та на кухні, які розташовані на другому поверсі. Але безпека в Покровську та ситуація на фронті в цьому питанні – ключові складові.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що гуртожиток для ВПО у Покровську ремонтують та облаштовують сучасною технікою.